Over Dr Bart Clinic

Dr Bart Clinic Amsterdam is een boetiek kliniek. Onze mission statement bestaat uit het bieden van kwalitatief excellente zorg samen met de hoogste vorm van hospitality. Binnen de Dr Bart Clinic geloven we in superspecialisatie. We werken met de beste specialisten en focussen ons uitsluitend op behandelingen in het gelaat. Cliënten worden gedurende het hele traject door ons begeleid, waarbij laagdrempeligheid, gastvrijheid en service centraal staan.

Voor een afspraak, kun je het contact formulier op deze site invullen. Ben je onverwacht verhinderd? Neem dan uiterlijk 48 uur van te voren contact met ons op. We kunnen je afspraak dan verzetten of annuleren en iemand anders de mogelijkheid bieden je plaats in te nemen.

De Dr Bart Clinic houdt zich strikt aan de ethische gedragscodes voor vormchirurgie. Deze standaard is enerzijds een kwestie van fatsoen en anderzijds gaat het om formele richtlijnen van de overheid, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Alle chirurgische ingrepen vinden plaats in een moderne klasse-1 geacrediteerde operatiekamer. Na een behandeling zijn we 24/7 telefonisch te bereiken.

Heb je vragen over een behandeling? Of wil je gewoon wat kwijt? Whatsapp, mail, DM of bel ons:

Telefoonnummer : +31 6 82 75 42 46
E-mail : contact@drbartclinic.com
Whatsapp : +31 6 82 75 42 46
Instagram : @dr_bartclinic

Routebeschrijving

De Dr Bart Clinic in Amsterdam Zuid is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er zijn betaalde parkeerplaatsen in de Valeriusstraat zelf en in de omliggende straten. Als hier geen plek is kan je parkeren in parkeergarage Museumplein.

Met het openbaar vervoer

De reistijd van station Amsterdam Centraal naar de Dr_BartClinic is ongeveer 20 minuten. Vanaf het station kun je met de bus, tram of taxi richting de vestiging. Er zijn per uur diverse bus- en tramlijnen beschikbaar. Vervolgens moet je nog een klein stukje lopen vanaf de bus/tramhalte. Voor de actuele reisinformatie adviseren wij je 9292ov.nl.

Met de auto

  • Op de snelweg bij Amsterdam volg je A10 ring Zuid
  • Neem de afslag S108 Amstelveen / Buitenveldert / Zuid
  • Bij de stoplichten rechtsaf (Amstelveenseweg)
  • Rijd voorbij het Olympisch Stadion met de bocht mee en sla bij de stoplichten linksaf. Blijf op de Amstelveenseweg
  • Bij de rotonde de 2de afslag rechts (C. Krusemanstraat).Vervolg de weg naar De Lairessestraat
  • Sla linksaf naar de Emmastraat
  • Sla rechtsaf bij de 2de dwarsstraat, de Valeriusstraat op

Veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy zijn voor de Dr Bart Clinic essentieel. Ernstige complicaties (met blijvende gevolgen) door een operatie zijn gelukkig zeer zeldzaam. De afgelopen jaren hebben wij dat bij geen van onze cliënten meegemaakt.  Om uw privacy goed te kunnen waarborgen werken we in een beschermde EPD (ClinicMinds) die voldoet aan de meest recente GDPR richtlijnen. De gemaakte foto's zullen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming openbaar worden getoond. Lees hierover meer in ons privacybeleid.

Handelen bij spoedgevallen

Indien je recent bij ons behandeld bent, is de Dr Bart Clinic tijdens het weekend, buiten openingstijden en feestdagen voor medische spoed altijd telefonisch bereikbaar via +31 6 39 47 74 90. Voor alle andere vragen en opmerkingen kun je tijdens werktijden contact opnemen via mail of +31 6 82 75 42 46. Indien er sprake is van een levensbedreigende situatie moet je direct 112 bellen.

Klachtenbeleid

In de Dr Bart Clinic Amsterdam doen wij onze uiterste best je zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en te informeren. Het is belangrijk dat je tevreden bent over de door ons geleverde zorg. Mocht je toch niet tevreden zijn dan horen wij dat graag. In onze klachten en geschillen pagina kun je meer lezen over wat je kunt doen.

@Dr_BartClinic