Rhinoplastiek kliniek

Neuzen zijn er in alle vormen en maten, maar niet iedereen is er even blij mee. Ik ben Dr. Bart, een plastisch chirurg en gespecialiseerd in het gezicht. Binnen het gezicht is de neus mijn passie. Een natuurlijk resultaat, dat is mijn doel. Voor de neus betekent dat een mooiere, minder opvallende en natuurlijke neus die geen aandacht meer trekt. Daarvoor werk ik samen met de beste specialisten in mijn kliniek in Amsterdam, waar laagdrempeligheid, gastvrijheid en persoonlijke service duidelijk voelbaar is als je binnenstapt.

 

Wat is rhinoplastiek?

Rhinoplastiek is een ander woord voor een neuscorrectie. Dit is een cosmetische operatie aan de neus waarbij de vorm en/of en de grootte wordt gereconstrueerd. De operatie verandert de neus in relatie tot de rest van het gezicht, waardoor de neus niet langer opvalt en mooier is. Als er problemen zijn met de ademhaling kunnen die ook verholpen worden. Het kan gaan om een relatief eenvoudige ingreep waarbij de neustip of neusvleugels smaller gemaakt worden. Voor het aanpassen van de neusbrug of de hele neus is een meer gecompliceerde operatie nodig. Dit bespreek je samen met mij tijdens het eerste consult.

Preservation Rhinoplasty techniek

Alle neuscorrecties bij Dr Bart Clinic worden gedaan met de ‘Preservation Rhinoplasty’ techniek. Hierbij wordt de structuur en stabiliteit van het kraakbeen, en het bot van de neus zoveel mogelijk behouden. Het mooie van deze techniek is dat de ingreep veel minder ingrijpend is dan de klassieke open neuscorrectie. Ook is de hersteltijd beduidend korter en je krijgt een natuurlijk resultaat zonder zichtbare littekens. Dat komt door de verschillende werkwijzen. Bij de klassieke open neuscorrectie verlaagt de chirurg de neusrug door bot en kraakbeen van de bovenkant te verwijderen. Daarna moet hij dit reconstrueren. Met de ‘Preservation Rhinoplasty’ techniek verwijder ik kraakbeen van onderen. Hierdoor blijven de natuurlijke lijnen behouden. Vergelijk het met een kerstboom die te groot is voor in huis. Je kunt de top eraf zagen zodat hij wel past, maar dan heb je een lelijke boom. Door een gedeelte van de stam weg te halen, zakt de boom en is het resultaat natuurlijk.

Boetiek kliniek

Dr Bart Clinic in Amsterdam is een boetiek kliniek. Bij ons kun je kwalitatief excellente zorg verwachten samen met de hoogste vorm van hospitality. Binnen de rhinoplastiek kliniek geloven we in superspecialisatie. Dat betekent dat ik me focus op behandelingen in het gelaat. Binnen het gezicht is de neus mijn passie. Een neuscorrectie verandert niet alleen je neus, het verandert je ook als mens. Kom meer te weten over mijn werk als Dr. Bart en mijn passie. In de kliniek werken we met de beste specialisten om het mooiste resultaat te creëren. Cliënten worden gedurende het hele traject door ons persoonlijk begeleid. Laagdrempeligheid, gastvrijheid en service vinden we daarbij heel belangrijk. Alles om jou op je gemak te stellen voor, tijdens en na de ingreep.

Accreditatie, veiligheid & kwaliteit

Bij Dr Bart Clinic streven we naar behandelingen op het hoogste niveau. Daarom houden we ons strikt aan de ethische gedragscodes voor vormchirurgie. Deze standaard is enerzijds een kwestie van fatsoen. Anderzijds gaat het om formele richtlijnen die zijn opgesteld door de overheid, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) en de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC). Alle chirurgische ingrepen worden uitgevoerd in een moderne klasse-1 geaccrediteerde operatiekamer. Na de behandeling zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wil je meer weten?

Als je graag meer informatie ontvangt over wat een neuscorrectie voor jou zou kunnen betekenen, dan mag je gerust contact opnemen. Via onderstaand formulier maak je eenvoudig een afspraak voor een consult bij de rhinoplastiek kliniek in Amsterdam.